woensdag 17 december 2014

nieuwjaar!

 

Een nieuw jaar, een nieuwe swap...


De kerstswap is de deur uit en ontvangen. Wij hebben beiden meegedaan en zijn enthousiast geworden over het swappen! 
Marly heeft de kerstswap helemaal georganiseerd (zie marlydag.com) en nu is het tijd voor een nieuwe swap...
DE NIEUWJAARSWAP!

Wat is de bedoeling van de nieuwjaarswap als jij meedoet?
 Je mailt je adres en instagramaccount door naar nieuwjaarswap@hotmail.com. Wanneer de aanmeldingen vol zijn krijgt iedereen een account + het bijbehorende thuisadres toegestuurd voor wie je de nieuwjaarswap gaat maken. Het is wel handig om je account op openbaar te hebben staan zodat jouw swapper kan zien wat jij leuk vindt. 

Omdat het thema 'nieuwjaarswap' is, versturen we uiteindelijk de pakketjes op 16 februari, zo heb je nog ruim de tijd om iets leuks te maken voor je swapper.

Er is echter geen bedrag verbonden aan deze swap! Je mag zelf kiezen wat je wilt versturen. Ik maak bijvoorbeeld kaartjes en zou deze dan meesturen. Als je inspiratie op wilt doen moet je zoeken op de #kerstswap op instagram, er zijn zoveel leuke, originele en creatieve pakketjes verstuurd! Ook kun je op #nieuwjaarswap zoeken om te kijken wie er allemaal meedoet.

En, maak jij leuke dingen en lijkt je het leuk om sponsor van deze nieuwjaarswap te zijn? Stuur ons dan een mailtje op nieuwjaarswap@hotmail.com en vermeld daarin wat jij beschikbaar stelt. Als alle deelnemers bekend zijn, verloten wij de cadeautjes aan de swappers. Uiteraard vermelden we je op onze blog en instagramaccounts, zo maken we beide partijen blij! :-)

Je kunt je aanmelden tot 18 januari 2015.

Wij hopen op een groot succes!
Liefs Britt (@lettersfromhere) en Liv (@livkrake)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten